Ahvenanmaan pannukakku

Hauduta puuro maitoon n. 5min.

Lisää loput aineet jähtyneeseen puuroon.

Voitele matalareunainen vuoka halk. 28cm.

Kaada taikina vuokaan.

Paista 175astetta, n.1 tunti.

Tarjoa raparperivaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt4649g2139kcal148.8g223.2g69.7g0g
Mannasuurimo tumma 465g1438kcal47.4g276.2g8.4g25.6g
Kananmuna kuoreton 511g730kcal63.9g1.5g52.4g0g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g223g893kcal0g220.9g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai307g1074kcal36.8g217.9g6.4g9.2g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g74g231kcal8.2g44.6g5.2g20.8g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl28g251kcal0g0g27.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12544g13510kcal610.2g1968.6g340g111.2g
Valittu annoskoko6272g6755kcal305.1g984.3g170g55.6g
Annoskoko puolitettuna3136g3378kcal152.6g492.2g85g27.8g
Arvot/100g100g108kcal4.9g15.7g2.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110888