Chilinen suklaakakku

Leikkaa leivinpaperista halkaisijaltaan 22-24 cm irtopohjavuoan pohjalle sopiva pala.

Voitele vuoan reunat ja aseta pala pohjalle.

Sulata voi ja anna sen jäähtyä.

Vatkaa voin joukkoon sokeri ja munat yksi kerrallaan.

Yhdistä kuivat aineet ja lisää ne taikinaan siivilän läpi.

Sekoita taikina tasaiseksi.

Kaada taikina vuokaan ja kypsennä uunin alatasolla 20 min. Kakku saa olla sisältä hieman kostea.

Siirrä jäähtynyt kakku tarjoiluastiaan ja koristele tomusokerilla.

Tarjoa vaniljajäätelön tai -kastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 964g6994kcal11.5g3.9g783.8g0g
Sokeri 1912g7762kcal0g1910.3g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)1928g2430kcal212.1g5.8g173.5g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 257g951kcal47.6g28.3g55.8g78.2g
Vehnäjauho puolikarkea 1045g3584kcal106.4g731.1g12.5g36.6g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g96g386kcal0g95.4g0g0g
Suola, annos 3g16g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen41g16kcal0.8g3.6g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g13g51kcal0g12.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12544g44346kcal756.8g5582.6g2051.2g229.6g
Valittu annoskoko6272g22173kcal378.4g2791.3g1025.6g114.8g
Annoskoko puolitettuna3136g11087kcal189.2g1395.7g512.8g57.4g
Arvot/100g100g354kcal6g44.5g16.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125249