Pata porsaan sydämestä

Paista pekonisilppua hetki omassa rasvassaan.

Lisää puhdistettu ja paloiteltu sydän pienissä erissä ja ruskista.

Kaada olut nesteeksi.

Anna kiehua hiljaisella tulella 30-60 minuuttia.

Lisää paloitellut kasvikset ja keitä vielä n. tunnin verran, tai kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Tarvittaessa suurusta vehnäjauhosuurusteella.

Mausta suolalla, pippurilla ja muilla haluamillasi mausteilla.

Lisukkeeksi sopii perunamuusi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 392g887kcal62.7g2g70.6g0g
Porsaan sydän raaka, annos 100g1960g2313kcal339.1g25.5g86.2g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 1400g596kcal5.3g57.4g0g0g
Lanttu 560g162kcal5.6g25.8g1.7g10.1g
Ruusukaali 700g171kcal9.7g13.6g3.5g17.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g700g196kcal4.2g41.6g1.4g17.5g
Paprika punainen 560g164kcal5.3g25.2g2.2g10.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12544g8977kcal863.8g382.2g331.2g111.4g
Valittu annoskoko6272g4489kcal431.9g191.1g165.6g55.7g
Annoskoko puolitettuna3136g2244kcal216g95.6g82.8g27.9g
Arvot/100g100g72kcal6.9g3g2.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=142959