Juustokakku

1 prk philadelphia-juustoa
250 g maitorahkaa
4 dl kuohukermaa
1 sitruunan kuori + mehu
1 - 1,5 dl sokeria
0,5 - 1 tl vaniljasokeria
4 lehteä liivatetta

1) Sekoita tuorejuusto ja maitorahka, sokeri, vaniljasokeri ja sitruunankuori astiassa A
2) Vatkaa kermavaahto astiassa b
3) Liota liivatteet tilkassa vettä ja kuumenna sitruunamehussa
4) Yhdistä kulhot a ja b sekoittaen varovasti
5) Lisää liivateneste pienissä erissä, sekoita aina välillä
6) Pursota astioihin/lusikoi kulhoon
anna viiletä jääkaapissa 3-4 tuntia

Lähde:
Jani Komppa

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia tuorejuusto 200g1242g3167kcal73.3g39.7g296.8g0g
Maitorahka (Pirkka)1553g1025kcal186.3g62.1g4.7g0g
Kuohukerma (pirkka) (Pirkka), annos 100g2484g8446kcal74.5g74.5g869.4g0g
Sitruunamehu, laimentamaton311g65kcal0.9g5g0g0.3g
Sokeri 528g2143kcal0g527.3g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka31g124kcal0g30.7g0g0g
Liivate 124g433kcal106.4g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12544g30804kcal882.8g1478.6g2342g0.6g
Valittu annoskoko6272g15402kcal441.4g739.3g1171g0.3g
Annoskoko puolitettuna3136g7701kcal220.7g369.7g585.5g0.2g
Arvot/100g100g246kcal7g11.8g18.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=345091