Luumu-jugurttikakku

Laita irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperi.

Ripottele kaurahiutaleet pohjalle tasaisesti ja öljyä reunat.

Sekoita kaikki muut aineet keskenään paitsi lohkoiksi leikatut tuoreet luumut.

Voit halutessasi makeuttaa stevialla tai tuplata hunajan määrän.

Kaada taikina vuokaan ja asettele luumulohkot päälle.

Murskaa muutama manteli tai käytä lastuja ruokalusikallinen pinnalle. 200c ja 30min.

Tarjoillaan kylmänä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Lvon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 1545g2204kcal193.1g4.6g158.4g0g
Kreikkalainen jogurtti (Valio), annos 100g3512g4039kcal210.7g175.6g280.9g0g
Hunaja 141g464kcal0.7g113.5g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 211g706kcal0.1g171.9g0.1g2.9g
Luumu, tumma, punnittu kivineen 632g272kcal4.7g48.9g1.8g9.9g
Manteli 56g346kcal13.5g3.7g30.3g4g
Kaurahiutale MyllynParas, 1dl176g615kcal24.6g98.3g13.2g17.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12544g17290kcal894.8g1233g969.4g68.8g
Valittu annoskoko6272g8645kcal447.4g616.5g484.7g34.4g
Annoskoko puolitettuna3136g4323kcal223.7g308.3g242.4g17.2g
Arvot/100g100g138kcal7.1g9.8g7.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=348902