Mustikkapannari

Sekoita kaikki ainekset paitsi mustikat ja anna taikinan turvota jääkaapissa.

Kaada pellille leivinpaperin päälle ja ripottele mustikat pinnalle. 200 astetta, 30 min. Ei kovin makea, voi lisätä sokeria tai tarjota hillon tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen2800g924kcal92.4g137.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1300g4461kcal132.5g910g15.6g45.5g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g20g62kcal2.2g12g1.4g5.6g
Vanilliinisokeri, teelusikka20g80kcal0g19.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 660g942kcal82.5g2g67.7g0g
Mustikka metsä- 1200g528kcal6g76.8g7.2g39.6g
Hermesetas -neste40g0kcal0g0g0g0g
Flora ruoka kevyt & paksu200g120kcal2g9g8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12544g14303kcal637.2g2348.8g199.8g181.6g
Valittu annoskoko6272g7151kcal318.6g1174.4g99.9g90.8g
Annoskoko puolitettuna3136g3576kcal159.3g587.2g50g45.4g
Arvot/100g100g114kcal5.1g18.7g1.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=370321