Mantelisuklaa

Sulata suklaa mikrossa.

Sekoita siihen kerma ja mantelirouhe.

Levitä leivinpaperille ja laita jääkaappiin kohmettumaan.

Leiko paloiksi terävällä veitsellä tai pizzaleikkurilla.

Siirrä kannelliseen rasiaan ja säilytä kylmässä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 14 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa, 74%, bellarom (L), annos 10g2912g16336kcal282.5g931.8g1193.9g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g1120g3808kcal22.4g33.6g392g0g
Mantelirouhe (Rainbow), annos 100g2240g13440kcal470.4g154.6g1232g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12544g67169kcal1550.6g2240g5635.8g0g
Valittu annoskoko6272g33584kcal775.3g1120g2817.9g0g
Annoskoko puolitettuna3136g16792kcal387.7g560g1409g0g
Arvot/100g100g536kcal12.4g17.9g44.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=421104