Uuniperunantäyte sieni-katkarapu

Kuullota sienet ja sipuli kattilassa, lisää tuorejuusto ja yrtit ja anna hautua 10 min. Lisää viimeiseksi kermaviili ennen tarjoilua uuniperunan kyljessä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu2136g6408kcal87.6g85.4g640.8g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 1602g1028kcal51.3g77.2g56.1g0.2g
Katkarapu 854g584kcal123.4g0g9.4g0g
Sieni-sipulihakkelus 1068g287kcal16g29.9g4.7g28.4g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 21g15kcal0.3g2.4g0.3g0.8g
Selleri, annos 50g534g75kcal5.3g16g0g0g
Tilli mauste25g4.2kcal0.3g0.2g0.2g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g32g55kcal2.6g10.3g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12544g16909kcal573.6g442.8g1423.4g58.8g
Valittu annoskoko6272g8455kcal286.8g221.4g711.7g29.4g
Annoskoko puolitettuna3136g4227kcal143.4g110.7g355.9g14.7g
Arvot/100g100g135kcal4.6g3.5g11.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96636