Jauhelihakeitto

Jauheliha 400 gr
Voita 10 gr
Sipuli 80 gr
Peruna 800 gr
Vihannessekoitus 300 gr
Vettä 9 dl
Lihaliemikuuttio 2 kpl
suolaa 2 tl

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Makaro
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha100g166kcal19g0g10g0g
Voi 2.5g18kcal0g0g2g0g
Sipuli (kuorittu)20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
Peruna, keskikokoinen 60g200g120kcal3g26g0.2g1.8g
Vihannessekoitus (Rainbow) parsak.-kukkak.-porkkana, 450g75g15kcal1.5g2.7g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 225g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio persiljalla (Maggi), annos 11g5.5g15kcal0.5g0.3g1.3g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1256g679kcal48.6g60g27g4.2g
Valittu annoskoko628g339kcal24.3g30g13.5g2.1g
Annoskoko puolitettuna314g170kcal12.2g15g6.8g1.1g
Arvot/100g100g54kcal3.9g4.8g2.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=272696