Juustoinen kesäkurpitsakeitto

Jos haluat keitosta vaaleaa, kuori kesäkurpitsat.

Pilko kurpitsa pienemmäksi ja kuullota hiukan öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää mukaan vesi sekä liemikuutiot ja anna kiehua noin 15 minuuttia.

Soseuta seos tasaiseksi ja tarkista suola.

Lisää sen jälkeen viipaloitu juusto ja keitä, kunnes juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 330g60kcal1.8g8.2g1.3g2.3g
Maggi vähärasvainen kasvisliemikuutio21g46kcal1.7g5.5g1.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g125g350kcal23.7g0g27.5g0g
Seesamöljy, kylmäpuristettu2.5g23kcal0g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1256g956kcal54.4g27.4g65.8g4.6g
Valittu annoskoko628g478kcal27.2g13.7g32.9g2.3g
Annoskoko puolitettuna314g239kcal13.6g6.9g16.5g1.2g
Arvot/100g100g76kcal4.3g2.2g5.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=302965