Pitaleipä

Mittaa kaikki aineet pataan, käytä 8 min. Anna taikinan levätä peitettynä kunnes se on noussut 2 kertaiseksi.

Paloittele 21 kpl 120g paloja, riivaa pyöreäksi.

Anna levätä 10 min peitettynä.

Kaulaa pyöreiksi leiviksi, vahvuus n. 50mm.

Paista heti, uunin lähtölämpö 240, laske 225 asteeseen.

Aika 8 min. ( kiertoilmauuni)

Reseptistä tulee n. 21 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Leipurihiiva
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 15g11kcal2g0.2g0.1g1g
Suola, annos 3g6.3g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy classico (Bertolli)13g113kcal0g0g12.5g0g
Hiivaleipäjauho, Pouta, 1 dl345g1173kcal48.3g220.8g10.7g19g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1258g2593kcal100.6g442g46.6g40g
Valittu annoskoko629g1297kcal50.3g221g23.3g20g
Annoskoko puolitettuna314g648kcal25.2g110.5g11.7g10g
Arvot/100g100g206kcal8g35.1g3.7g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331108