Kasvissosekeitto

Lisää keitinveteen liemijauhe ja kiehuvaan veteen porkkanat ja perunat.

Viiden minuutin kuluttua purjojen syötävä (eli vaalea) osa ja sipuli pilkottuna.

Lopuksi perunoiden ja porkkanoiden jo pehmettyä lisää joukkoon parsakaali.

Valuta ylimääräinen keitinvesi talteen ja soseuta vihannekset.

Lisää keitinvettä takaisin siinä määrin kuinka juoksevaa ja riittoisaa keitosta haluat.

Lisää haluamasi mausteet ja tilkka rasvatonta maitoa antamaan väriä ja kuohkeutta.

Voilá! Nauti täydellisen ruisleivän kanssa ja nimenomaan nauti - sillä siitähän painonhallinnassa on lopulta kyse.

Tunnista itsesi, halusi ja tarpeesi ja syö vain kun nälkä ja vain kun ruoka todella on nautinnollista!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 785 grammaa

Helinanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g360g216kcal5.4g46.8g0.4g3.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g400g112kcal2.4g23.8g0.8g10g
Purjosipuli 400g92kcal7.2g9.6g0.8g8.4g
Kukkakaali 800g192kcal14.5g17.6g2.4g18.4g
Sipuli (kuorittu)110g30kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Vesi3998g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g13g22kcal2.3g2.8g0.2g0.1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen200g66kcal6.6g9.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12560g1458kcal79.6g231.4g9.6g84g
Valittu annoskoko6280g729kcal39.8g115.7g4.8g42g
Annoskoko puolitettuna3140g365kcal19.9g57.9g2.4g21g
Arvot/100g100g12kcal0.6g1.8g0.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=86985