Vehnälese-jauhelihalaatikko

Ruskista jauheliha.

Sotke kaikki ainekset keskenään (lisää mausteita oman maun mukaan) ja kaada voideltuun uunivuokaan(itse käytän vuuan voiteluun rypsiöljyä).

Paista 200C n.45 minuuttia, tai kunnes seos on hyytynyt.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Anriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 2672g5918kcal467.7g0g454.3g0g
Vehnälese, Liperin mylly668g955kcal100.2g60.1g36.7g367.4g
Kananmuna kuoreton 1102g1573kcal137.8g3.3g113g0g
Kidneypapu, suolaliemessä1704g1874kcal132.9g306.7g8.5g136.3g
Rypsiöljy, X-tra, 5 g / 1tl134g1109kcal0g0g133.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12560g22857kcal1677.2g740.2g1492.2g1007.4g
Valittu annoskoko6280g11429kcal838.6g370.1g746.1g503.7g
Annoskoko puolitettuna3140g5714kcal419.3g185.1g373.1g251.9g
Arvot/100g100g182kcal13.4g5.9g11.9g8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=361540