Peten banaanikakku

Soseuta banaanit.

Sekoita jauhot, kaurahiutaleet, leivinjauhe ja sooda kulhossa.

Lisää sokeri, banaanisose, rasva ja vesi.

Sekoita taikina notkeaksi, kaada voieltuun vuokaan ja kypsennä 200 asteessa noin ½ tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grahamjauho 440g1443kcal46.5g267.1g9.7g43.6g
Vehnäjauho, sunnuntai1300g4550kcal156g923g27.3g39g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)800g2960kcal112g440g64g88g
Leivinjauhe 80g141kcal4.2g30.2g0g0.4g
Ruokasooda, annos 1tl (Yleinen), annos 5g20g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 680g2760kcal0g679.3g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g1920g1613kcal21.1g351.4g7.7g34.6g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g800g5920kcal0g0g656g0g
Vesi240g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12560g38772kcal679.6g5382g1529.4g411.2g
Valittu annoskoko6280g19386kcal339.8g2691g764.7g205.6g
Annoskoko puolitettuna3140g9693kcal169.9g1345.5g382.4g102.8g
Arvot/100g100g309kcal5.4g42.9g12.2g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=430099