Sardiinipasta

Keitä pasta lähes kypsäksi.

Pehmennä sipulit ja kesäkurpitsa öljyssä isolla pannulla.

Lisää sardiinit, tomaattimurska ja mausteet (sitruunamehua, mustapippuria, sokeria, EI suolaa), lämmitä.

Sekoita joukkoon pasta, tuorejuusto ja jogurtti, tarkista maku.

Tuorejuuston ja jogurtin tilalla voit käyttää myös ruokakermaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Penne rigate täysjyvä kuviopasta (Pirkka), annos 75g1140g3990kcal148.2g718.2g37.6g101.5g
Sipuli (kuorittu)440g119kcal5.7g21.1g0.9g7.5g
Sardiini keskiarvo, öljyssä ja tomaattikastikkeessa 1600g3049kcal320g5.6g195.2g0g
Kesäkurpitsa zucchini 1000g181kcal5.6g25g4g7g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti200g560kcal6.8g11.2g54g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)260g325kcal8.6g9.6g26g0g
Tomaattimurska 1600g470kcal9g84.8g3.2g30.4g
Oliiviöljy 40g354kcal0g0g40g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12560g18095kcal1007.8g1751g721.8g292.8g
Valittu annoskoko6280g9048kcal503.9g875.5g360.9g146.4g
Annoskoko puolitettuna3140g4524kcal252g437.8g180.5g73.2g
Arvot/100g100g144kcal8g13.9g5.7g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=455124