Kanaperunavuoka

Viipaloi perunat, sipuli ja tomaatit.

Ruskista kana kevyesti pannulla (käytä tarvittaessa öljyä).

Voitele vuoka kevyesti oliiviöljyllä.

Lado perunat, sipuli, tomaatit, kana ja tuorejuusto kerroksittain vuokaan, jätä kuitenkin perunakerros päällimmäiseksi.

Sekoita kerma ja vesi, lisää seokseen mielesesi mausteet ja suola.

Kaada vuokaan.

Kypsennä uunissa 175C kunnes perunat ovat kypsiä (n. 1½-2h).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Tildacay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 1951g1478kcal36.5g300.8g3.9g19.5g
Tomaatti 645g147kcal3.6g22.3g1.9g9g
Punasipuli, kuorittu, 100g300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Viola tomaatti-basilika tuorejuusto (Valio), annos 200g249g399kcal19.9g10g32.4g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g991g545kcal30.7g63.4g19.8g0g
Kariniemen kananpojan fileesuikale hunajamarinadissa1291g1678kcal232.3g16.8g71g0g
Oliiviöljy 75g664kcal0g0g75g0g
Vesi, vesijohtovesi 750g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 30g0.8kcal0.2g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12564g9983kcal654.2g855.4g409.2g67.2g
Valittu annoskoko6282g4992kcal327.1g427.7g204.6g33.6g
Annoskoko puolitettuna3141g2496kcal163.6g213.9g102.3g16.8g
Arvot/100g100g80kcal5.2g6.8g3.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=123634