Itämainen kala-katkarapukeitto (Pirkka)

Kiehauta vesi ja liemikuutio.

Lisää riisi.

Keitä kannen alla 10-12 minuuttia.

Lisää kirjolohisuikaleet ja keitä pari minuuttia, kunnes lohi on kypsää.

Mausta limetinmehulla ja inkivääritahnalla.

Lisää katkaravut ja kuutioidut tomaatit.

Kuumenna kiehuvaksi ja siirrä kattila pois levyltä.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Hienonna pinnalle runsaasti tuoretta tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 449 grammaa

Niamara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3504g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio (ES) 1 klp=11g39g108kcal5.8g1.3g8.9g0g
Jasmiiniriisi, pirkka350g1226kcal24.5g280.3g2.8g0g
Kirjolohisuikale, apetit, marinoitu (100g)1051g2176kcal157.7g22.1g159.8g0g
Limetti hedelmä (Kuorittu), annos 50g18g5.3kcal0.1g1.9g0g0.5g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)35g25kcal0.2g3.3g1.3g0g
Katkarapu,Euroshopper (pakaste)631g505kcal104.7g0g6.3g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g631g128kcal3.8g24g1.9g8.8g
Tilli mauste18g3kcal0.2g0.2g0.1g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12572g8351kcal594g666.2g362.2g18.6g
Valittu annoskoko6286g4176kcal297g333.1g181.1g9.3g
Annoskoko puolitettuna3143g2088kcal148.5g166.6g90.6g4.7g
Arvot/100g100g66kcal4.7g5.3g2.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=228253