Possu-omenapata

Kuori ja paloittele 1 sipuli ja 500g perunoita.

Kuumenna öljy padassa ja paista possunsuikaleet.

Lisää sipuli.

Pasiat hetki käännellen ja mausta 1tl suolaa, ½tl mustapippuria ja 1 rkl sinappia.

Lisää pataan 4 dl vettä ja perunat.

Hauduta, kunnes perunat ovat kypsiä, noin 25 min. Lisää pestyt ja paloitellut 2 omenaa sekä 1 rkl hunajaa.

Hauduta hetki, leikkaa persiljaa pinnalle ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 449 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.4g3g
Peruna, keskikokoinen 60g1750g1050kcal26.3g227.6g1.8g15.8g
Öljyt, oliiviöljy, 13,5 g, 1 rkl9g81kcal0g0g9.1g0g
Porsaan lihasuikale (maustamaton)1400g2241kcal266.1g0g126g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g11g24kcal1.1g4g0.3g0g
Sinappi 53g69kcal2.3g7.4g3.2g0.9g
Vesi1400g0kcal0g0g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g1050g357kcal2.1g74.6g3.2g18.9g
Hunaja 70g231kcal0.4g56.6g0g0g
Persilja350g42kcal4.9g3.9g0.7g28g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12572g8285kcal611g765g289.4g133.2g
Valittu annoskoko6286g4142kcal305.5g382.5g144.7g66.6g
Annoskoko puolitettuna3143g2071kcal152.8g191.3g72.4g33.3g
Arvot/100g100g66kcal4.9g6.1g2.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299129