Karppipannari

Kaikki ainekset kulhossa sekaisin ja taikina uunivuoalle, joka on voideltu.

Taikina hyvin löysää.

Ensin uuniin 220-225 asteeseen n. 20 minuutiksi ja sitten 160 asteeseen n.10 minuutiksi, kunnes pannarin pinta on ruskea.

Tarjoillaan marjojen kanssa! :)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Heidiihh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 240g1741kcal2.9g1g195.1g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g960g5760kcal201.6g63.4g518.4g0g
Kananmuna kuoreton 2640g3766kcal330g7.9g270.6g0g
Kuohukerma,valio,2dl2400g8160kcal48g72g840g0g
Suola, annos 3g36g0kcal0g0g0g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g12g46kcal0.2g11.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12576g38945kcal1165.4g311g3648.2g0g
Valittu annoskoko6288g19473kcal582.7g155.5g1824.1g0g
Annoskoko puolitettuna3144g9736kcal291.4g77.8g912.1g0g
Arvot/100g100g310kcal9.3g2.5g29g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=112903