Sipulipihvit

Leikkaa fileestä ohuita pihvejä.

Nuiji ne kevyesti nuijalla tai nyrkillä.

Mausta pihvit molemmin puolin sinapilla, suolalla ja pippurilla.

Kuumenna rasva öljyseos ja paista pihvit molemmilta puolilta noin kolme minuuttia.

Nosta pivit lomittain vuokaan.

Huuhtele pannu lihaliemellä ja kaada lihojen päälle vuokaan.

Pane vuoka 175 asteiseen uuniin.

Kuori sipulit ja leikkaa ne renkaiksi ja paista pienessä tilkassa öljyä pannulla.

Lisää pannulle sokeria väriä ja makua antamaan.

Nosta sipulit kasoiksi pihvien päälle.

Kostuta pihvejä ja sipuleita samalla vuoassa olevalla liemellä.

Hauduta vielä 15 minuuttia.

Tarjoile pihvit sinappimuusin ja esimerkiksi ruusukaali-pekonipaistoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee, vähärasvainen, annos 150g4346g5432kcal912.6g0g195.6g0g
Sinappi 150g197kcal6.6g21.1g9g2.5g
Suola, annos 3g60g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 12g34kcal1.3g4.6g0.4g3.2g
Rypsiöljy 78g689kcal0g0g77.9g0g
Sipuli (kuorittu)1505g406kcal19.6g72.2g3g25.6g
Rypsiöljy 30g265kcal0g0g30g0g
Sokeri 72g292kcal0g71.9g0g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala36g101kcal7.2g1.8g7.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12576g14831kcal1894.6g343.2g646.2g62.6g
Valittu annoskoko6288g7416kcal947.3g171.6g323.1g31.3g
Annoskoko puolitettuna3144g3708kcal473.7g85.8g161.6g15.7g
Arvot/100g100g118kcal15.1g2.7g5.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148102