Lihamureke (karppi)

Silppua sipuli ja sekoita jauhelihaan.

Lisää kermaviili, kaurahiutaleet, kananmuna ja tomaattipyree.

Sekoita tasaiseksi, mausta suolalla ja pippurilla.

Laita murekemassa uuninkestävään vuokaan ja paista 225 asteisessa uunissa 50 minuutin ajan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)600g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3600g5976kcal684g0g360g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 1200g1588kcal31.6g38.4g144g0g
Kananmuna kuorineen punnittu408g514kcal44.9g1.2g36.7g0g
Tomaattipyree, Pirkka180g148kcal6.1g34.2g1.8g1.8g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 30g84kcal3.3g11.5g1g8g
Kaurahiutale 240g898kcal34.8g136.8g17.5g24g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12576g18738kcal1625g501.8g1124.4g88g
Valittu annoskoko6288g9369kcal812.5g250.9g562.2g44g
Annoskoko puolitettuna3144g4685kcal406.3g125.5g281.1g22g
Arvot/100g100g149kcal12.9g4g8.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227897