Parmesaanilla silattu paistileike

Lado kanafileet rypsiöljyllä voideltuun vuokaan.

Mausta suolalla, pippurilla ja grillimausteella.

Lisää päälle raastettu parmesaani.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Valmistuu kätevästi samassa uunissa kolmen kasvin lootan kanssa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan paistileike (Kariniemen), annos 100g5874g7930kcal998.6g123.4g399.5g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g132g506kcal31.6g0g43.5g0g
Rypsiöljy 168g1484kcal0g0g167.8g0g
Mineraalisuola keskiarvo 84g1.1kcal0.3g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g30g0.9kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12576g19846kcal2061g246.8g1222.2g0g
Valittu annoskoko6288g9923kcal1030.5g123.4g611.1g0g
Annoskoko puolitettuna3144g4962kcal515.3g61.7g305.6g0g
Arvot/100g100g158kcal16.4g2g9.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422679