Porkkanainen jauhelihakastike

Raasta kuoritut porkkanat ja pilko sipuli.

Ruskista jauheliha.

Lisää porkkanaraaste ja sipuli.

Anna niiden kuullottua.

Kaada pannulle pastakastike.

Huuhdo purkki vedellä ja lisää pannulle.

Lisää suola.

Kuutio tomaatit.

Lisää tomaatit ja ruokakerma.

Kuumenna ja koristele persiljalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1600g2656kcal304g0g160g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g800g224kcal4.8g47.6g1.6g20g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Pastakastike toscana (Rainbow), annos 420g1680g924kcal25.2g109.2g42g0g
Vesi400g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g800g162kcal4.8g30.4g2.4g11.2g
Creme bonjour ruokakerma pippuri (Unilever finland oy), annos 100g800g1360kcal20g48g120g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12584g10761kcal722.8g489.6g652.8g69.2g
Valittu annoskoko6292g5380kcal361.4g244.8g326.4g34.6g
Annoskoko puolitettuna3146g2690kcal180.7g122.4g163.2g17.3g
Arvot/100g100g86kcal5.7g3.9g5.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266348