Ahvenanmaan pannukakku

Hauduta puuro maitoon n. 5min.

Lisää loput aineet jähtyneeseen puuroon.

Voitele matalareunainen vuoka halk. 28cm.

Kaada taikina vuokaan.

Paista 175astetta, n.1 tunti.

Tarjoa raparperivaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt47g22kcal1.5g2.2g0.7g0g
Mannasuurimo tumma 4.7g14kcal0.5g2.8g0.1g0.3g
Kananmuna kuoreton 5.1g7.3kcal0.6g0g0.5g0g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g2.2g9kcal0g2.2g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai3.1g11kcal0.4g2.2g0.1g0.1g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.7g2.3kcal0.1g0.4g0.1g0.2g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.3g2.5kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana126g136kcal6.2g19.6g3.6g1.2g
Valittu annoskoko63g68kcal3.1g9.8g1.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna32g34kcal1.6g4.9g0.9g0.3g
Arvot/100g100g108kcal4.9g15.6g2.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110888