Kaurasämpylät

Se koita käden lämpöiseen veteen kaikki ainekset.

Laita uuni 50'C ja laita taikina uuniin 30min kohoamaan.

Leivo sämpylöiksi.

Uuni 200'C lämpiään.

Anna sämpylöiden kohota vielä 30min liinan alla (pöydällä).

Paista n. 15min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Myrsky82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 26g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.22g77kcal2.9g14.9g0.5g0.8g
Kuivahiiva, annos 11g0.4g1.6kcal0.2g0.2g0g0g
Elovena Plus Kauralese (Raisio), annos 50g13g42kcal2.4g5.7g1.1g2.4g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g0.9g6.5kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana126g254kcal11g41.6g4.6g6.4g
Valittu annoskoko63g127kcal5.5g20.8g2.3g3.2g
Annoskoko puolitettuna32g64kcal2.8g10.4g1.2g1.6g
Arvot/100g100g201kcal8.7g33g3.7g5.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=137893