Mustikkapiirakka

Sekoita pohjan kuivat ainekset keskenään.

Lisää margariini ja muna, sekoita hyvin.

Levitä taikina voidellun piirasvuuan pohjalle ja reunoille.

Levitä mustikat tasaisesti pohjalle.

Sekoita täytteen ainekset (kermaviili, 1 muna, sokeri ja vanilliinisokeri) keskenään ja levitä täytteen ainekset tasaisesti mustikoiden päälle.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30-35 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Miikkula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 10g33kcal1g6.7g0.1g0.3g
Kauralese, myllynparas kuitupit. ½dl, 18g3.7g3.8kcal0.2g0.5g0.1g0.6g
Sokeri 3.1g13kcal0g3.1g0g0g
Leivinjauhe 0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g6.6g30kcal0g0g3.4g0g
Kananmuna kuoreton 8.1g12kcal1g0g0.8g0g
Mustikka metsä- 13g5.8kcal0.1g0.8g0.1g0.4g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 15g9kcal0.5g0.7g0.5g0g
Sokeri 3.1g13kcal0g3.1g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g0.4g2kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana126g246kcal5.6g30.8g10.4g2.6g
Valittu annoskoko63g123kcal2.8g15.4g5.2g1.3g
Annoskoko puolitettuna32g62kcal1.4g7.7g2.6g0.7g
Arvot/100g100g195kcal4.4g24.4g8.2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138520