-Jauhelihahapankaalipata-

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna öljy pannulla ja ruskista jauheliha siinä.

Kaada jauheliha kattilaan.

Lisää sipulikuutiot, keittojuurekset ja vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää hapankaali, paprikat ja mausteet.

Hauduta 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali Rainbow 30g22g5.5kcal0.3g0.9g0.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha22g36kcal4.2g0g2.2g0g
Keittojuurekset, Rainbow8.2g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Paprika punainen 8.8g2.6kcal0.1g0.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.6g1.7kcal0.1g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana126g97kcal9.6g3.8g4.8g0.4g
Valittu annoskoko63g49kcal4.8g1.9g2.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna32g24kcal2.4g1g1.2g0.1g
Arvot/100g100g77kcal7.6g3g3.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=149479