Hitusen kevennetty likööri-juustokakku

Laita Siirry sivulle! likoamaan kylmään veteen.

Sekoita sulatettu voi ja murskatut Digestiivit.

Painele pieneen irtopohjavuokaan ja laita jääkaappiin odottamaan.

Mausta sunnuntai vispi vanijasokerilla ja vatkaa pehmeäksi vaahdoksi.

Kuumenna kahvilikööri ja liuota vedestä puserretut liivatteet siihen.

Sekoita vaahtoon "tuorejuustot", lisää liköörit ja tomusokeri hyvin sekoittaen.

Kumoa täyte pohajn päälle ja tasoita pinta.

Laita muutamaksi tunniksi jääkaappiin hyytymään.

Koristele esim.

hopeahelmillä, hedelmillä tms.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g10g45kcal0.8g6.7g1.6g0.4g
Voi 2.7g20kcal0g0g2.2g0g
Mascarpone italiano (Castelli), annos 25g11g39kcal0.6g0.3g3.9g0g
Sunnuntai Vanilja Tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste (Sunnuntai), annos 200g11g30kcal0.9g1.3g2.2g0g
Sunnuntai kuohkea vispi (Sunnuntai), annos 200g17g18kcal0.1g2.5g0.8g0g
Kermalikööri 15-17 til% alkoholia 3.3g10kcal0g0.7g0.5g0g
Kahvilikööri3.3g10kcal0g1.1g0g0g
Liivatelehti, gelatiini0.4g1.5kcal0.4g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.8kcal0g0.4g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g4.4g18kcal0g4.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana126g383kcal5.6g34.8g22.4g0.8g
Valittu annoskoko63g192kcal2.8g17.4g11.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna32g96kcal1.4g8.7g5.6g0.2g
Arvot/100g100g305kcal4.5g27.7g17.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152743