Katin murupiirakka

Sekoita jauhot, sokeria, leivinjauhe ja 1 tl soodaa.

Sekoita joukkoon 250g sulatettua margariiniä.

Ota taikinasta jonkin verran erilliseen astiaan muruiksi pinnalle.

Sekoita lopputaikinaan muna ja piimä.

Levitä taikina pellille, päälle marjat ja marjojen päälle erikseen ottamasi taikina.

Paista 175 asteessa kunnes piirakka on kypsä.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 19g65kcal1.9g13.3g0.2g0.7g
Sokeri 13g51kcal0g12.4g0g0g
Leivinjauhe 0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Margariini, 60%, Rainbow9g50kcal0.1g0.1g5.5g0g
Kananmuna 50g(kpl)3.7g4.6kcal0.4g0g0.3g0g
Piimä, rasvaton (Valio)7.3g2.3kcal0.2g0.3g0g0g
Mustikka metsä- 11g4.8kcal0.1g0.7g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana126g357kcal5.4g53.8g12.2g2.2g
Valittu annoskoko63g179kcal2.7g26.9g6.1g1.1g
Annoskoko puolitettuna32g89kcal1.4g13.5g3.1g0.6g
Arvot/100g100g283kcal4.3g42.6g9.7g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=174105