Lohipuikot

1 rasia lohisuikaleita
1 sipuli
1 prk kevyt ruokakermaa
1 dl korppujauhoja

Silppua kaikki pieneksi mureketaikinaksi, anna turvota hetki.

Muotoile taikinasta pötkyläitä, leivitä vehnä-ruisjauhoseoksessa, paista pannulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 144 grammaa

Satsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisuikaleet naturel (Apetit), annos 300g33g63kcal4.9g0g4.9g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)11g6.6kcal0.1g0.5g0.4g0g
Korppujauho 5.5g20kcal0.6g4.1g0.1g0.3g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 0.3g1.7kcal0g0g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.1g3.8kcal0.1g0.8g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 1.6g5kcal0.1g0.9g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana126g205kcal11.8g13.6g11.2g1.4g
Valittu annoskoko63g103kcal5.9g6.8g5.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna32g51kcal3g3.4g2.8g0.4g
Arvot/100g100g163kcal9.4g10.8g8.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178857