Omenapiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää sitten keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Lisää sitten maito ja sulatettu rasva/öljy.

Kaada taikina pellille, lisää omenaviipaleet, ripauta päälle sokeria ja kanelia.

15 min. 225 asteessa.

Keskitaso.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Viipula75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 8.3g12kcal1g0g0.8g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g11g46kcal0g11.3g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta11g40kcal1.4g7.7g0.2g0.4g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 5.7g2.6kcal0.2g0.3g0.1g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen3.8g27kcal0g0g3g0g
Omena, keskikokoinen 200g23g7.7kcal0g1.6g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana126g271kcal5.2g42g8.4g1.6g
Valittu annoskoko63g136kcal2.6g21g4.2g0.8g
Annoskoko puolitettuna32g68kcal1.3g10.5g2.1g0.4g
Arvot/100g100g215kcal4.1g33.3g6.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191210