Riisisuklaa karppi (vela)

-Sulata kookosrasva (lämpötila ei saa nousta 37C yli)

-Sekoita kaakaojauhe ja makeutusaine -> seos kermaan, jonka jälkeen maapähkinävoi joukkoon

-kookosrasva sekaan

jääkaappiin 10-15min.

Riisimurot&leseet joukkoon - muotoilu

Jääkaappiin/pakkaseen kunnes kovettuu.

(sulaa käsissä, paitsi jos osaat temperoida..

:)
hinta n. 2€

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Vela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Cacao (Fazer)6g19kcal1.1g0.9g1.2g0g
Kookosrasva (Cocos)30g267kcal0g0g30g0g
Vispikerma, Milbona10g36kcal0.2g0.3g3.8g0g
Maapähkinävoi (Lidl) (Vita d´or), annos 10g4g26kcal1g0.4g2.4g0.1g
Murot, Rice Crispies2g7.6kcal0.1g1.7g0g0g
Makeutusjauhe, Rainbow1g3.9kcal0g1g0g0g
Vehnälese, Liperin mylly10g14kcal1.5g0.9g0.6g5.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana126g749kcal7.8g10.4g76g11.2g
Valittu annoskoko63g374kcal3.9g5.2g38g5.6g
Annoskoko puolitettuna32g187kcal2g2.6g19g2.8g
Arvot/100g100g594kcal6.2g8.3g60.3g8.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=195868