Karppaajan sitruunainen juustokakku(MN11/11)

Sekoita mantelijauhe ja sulatettu voi tasaiseksi.

Paista irtopohjavuoassa, 225C noin 10 min. \\r\\nLiivatteet likoon noin 5min kylmään veteen.

Kerma vaahdoksi ja juusto sekaan.

Purista liivatteista vesi pois ja sulata kuumennettuun sitruunamehuun.

Yhdistä kerma-juustoseokseen.

Mausta halutessasi makeutusaineella.\\r\\n Levitä jäähtyneen kakun päälle.

Anna hyytyä viileässä väh. 2,5h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Belle70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g20g121kcal4.8g1.3g10.8g0g
Voi 5g36kcal0.1g0g4.1g0g
Liivatelehti, gelatiini15g53kcal12.9g0g0g0g
Kuohukerma (pirkka) (Pirkka), annos 100g10g34kcal0.3g0.3g3.5g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g10g26kcal0.6g0.3g2.4g0g
Sitruunamehu, laimentamaton2.3g0.5kcal0g0g0g0g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana126g543kcal37.4g4.8g41.6g0g
Valittu annoskoko63g272kcal18.7g2.4g20.8g0g
Annoskoko puolitettuna32g136kcal9.4g1.2g10.4g0g
Arvot/100g100g431kcal29.7g3.8g33g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=259678