Suklaamousse (mascarpone) (karppi)

Ainekset vain kipossa sekaisin (suklaa raastaen).

Makeus ja kaakao kannattaa tsekata oman maun mukaan.

Alkuperäisessä ohjeessa oli kerman tilalla kookosmaitoa (2dl).

(ekassa satsissa; 4 annosta:
mascarpone: 250g
kermaa: 170g
kaakao: 6g
Mak. aine: 2g
fazer thin dark: 5g)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Janeo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mascarpone Santa Lucia (Galbani), annos 250g34g139kcal1.6g1.6g14g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 28g93kcal0.6g0.8g9.8g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.6g2.1kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 0.6g2.3kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana126g473kcal4.6g6g47.8g0.4g
Valittu annoskoko63g236kcal2.3g3g23.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna32g118kcal1.2g1.5g12g0.1g
Arvot/100g100g375kcal3.6g4.8g37.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264328