Chililihapullat

Mausteiksi chilin ja sipulin lisäksi
- valkosipulijauhe
- minttu
- mustapippuri
- Jauhelihamauste
- merisuola
- basilika
- oregano

Paista uunissa 175C noin 15min.

Voit pistää pullat vielä kiehumaan tomaattimurskasta tehtyyn kastikkeeseen, johon tulee kilo tomaattimurskaa, about desi vettä ja samoja yrttimausteita kuin pulliinkin.

Reseptistä tulee n. 29 annosta ja yksi annos painaa n. 42 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha36g60kcal6.9g0g3.6g0g
Sipuli 4.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 10g6.6kcal0.3g0.5g0.4g0g
Korppujauho, ruis (Myllyn paras), annos 20g1.5g4.1kcal0.1g0.8g0g0.2g
Chili paprika punainen1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Chilikastike, Santa Maria (annos 1 rkl 20g)2.1g4.1kcal0g1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 7.7g10kcal0.9g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana126g172kcal16.6g5.2g9.4g0.6g
Valittu annoskoko63g86kcal8.3g2.6g4.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna31g43kcal4.2g1.3g2.4g0.2g
Arvot/100g100g137kcal13.2g4.1g7.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270905