Juustoinen jauhelihapihvi

Sekoita korppujauhot ja kermaviili veteen.

Anna taikinan turvota hetken.

Lisää joukkoon jauheliha, juustoraaste, pilkottu sipuli, kananmuna ja mausteet.

(mausteina yrttisuola, mustapippuri ja loraus soijakastiketta)

Sekoita taikinaa.

Pyörittele taikinaa pihveiksi tai pyöryköiksi.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 20-25 minuuttia.

Voit myös kypsentää pihvit/pyörykät pannussa.

Taikinasta tulee noin 10 pihviä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho (Pirkka)8.5g30kcal1.2g5.9g0.2g0.4g
Kermaviili, maustamaton (Valio)2.8g3.4kcal0.1g0.1g0.3g0g
Jauheliha, sika-nauta 23g50kcal4g0g3.8g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Juustoraaste mozzarella, Euroshopper11g33kcal2.9g0g2.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu3.4g4.3kcal0.4g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana126g243kcal17.2g12.2g14g1g
Valittu annoskoko63g122kcal8.6g6.1g7g0.5g
Annoskoko puolitettuna32g61kcal4.3g3.1g3.5g0.3g
Arvot/100g100g193kcal13.7g9.7g11.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271567