Kaalilaatikko KP

Keitä hiljalleen kaalit/porkkanat n.1/2h.

Paista jauheliha/sipuli, mausta.

Tee munamaito.

Sekoita ainekset, laita pieniä nokareita rasvaa pinnalle ja paista vuoassa 200 astetta n.1 tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 504 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali16g3.4kcal0.2g0.5g0g0.3g
Porkkana 3.1g1kcal0g0.2g0g0.1g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g13g0.6kcal0g0g0.1g0g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g1.9g6.6kcal0.1g1.4g0g0g
Siirappi 0.8g2.3kcal0g0.6g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 10g23kcal1.9g0g1.7g0g
Sipuli (kuorittu)3.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Rasvaton hyla maito (Valio), annos 200g13g4.1kcal0.4g0.6g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.3g0.6kcal0g0g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 2.8g3.9kcal0.3g0g0.3g0g
Sokeri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana126g93kcal5.8g7.2g4.4g1g
Valittu annoskoko63g47kcal2.9g3.6g2.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna32g23kcal1.5g1.8g1.1g0.3g
Arvot/100g100g74kcal4.6g5.7g3.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309727