Lusikkakeksit

Sulata voi, jäähdytä hetki.

Lisää sokeri.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää voisokerin joukkoon.

Tee lusikan kokoisia keksejä.

Paista 200 asteessa n. 15min (kunnes kullanruskeita)

Jäähdytä, pistä väliin hilloa / marmeladia ja yhdistä kaksi keksiä.

Koristele tomusokerilla.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Kaput
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g26g193kcal0.3g0.3g21.1g0g
Sokeri 7.5g30kcal0g7.5g0g0g
Leivinjauhe 0.6g1kcal0g0.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 24g81kcal2.4g16.4g0.3g0.8g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.9g3.8kcal0g0.9g0g0g
Vadelmahillo (Pirkka)4.1g9kcal0g2.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana126g635kcal5.4g55g42.8g1.8g
Valittu annoskoko63g318kcal2.7g27.5g21.4g0.9g
Annoskoko puolitettuna32g159kcal1.4g13.8g10.7g0.5g
Arvot/100g100g504kcal4.3g43.7g34g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=315591