Lanttulaatikko karpille (joulu -12)

Kuori, paloittele ja keitä lantut suolavedessä.

Ota keitinvedestä 4dl talteen.

Soseuta lantut sauvasekoittimella, lisää leseet, makeutusjauhe, nesteet ja munat.

Mausteiksi:
-muskottipähkinää 1/2tl
-inkivääriä 1/2tl
-kanelia iso ripaus
-valkopippuria iso ripaus
- suolaa
Paista 175 asteessa parisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 44g13kcal0.4g2g0.1g0.8g
Vehnälese 0.7g1.5kcal0.1g0.1g0g0.2g
Vesi8.8g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g4.4g15kcal0.1g0.1g1.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu5.3g6.6kcal0.6g0g0.5g0g
Makeutusjauhe 1rkl/2g (Rainbow), annos 2g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana126g72kcal2.4g4.6g4.2g2g
Valittu annoskoko63g36kcal1.2g2.3g2.1g1g
Annoskoko puolitettuna32g18kcal0.6g1.2g1.1g0.5g
Arvot/100g100g57kcal1.9g3.6g3.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=323060