Juustokakku

1 prk philadelphia-juustoa
250 g maitorahkaa
4 dl kuohukermaa
1 sitruunan kuori + mehu
1 - 1,5 dl sokeria
0,5 - 1 tl vaniljasokeria
4 lehteä liivatetta

1) Sekoita tuorejuusto ja maitorahka, sokeri, vaniljasokeri ja sitruunankuori astiassa A
2) Vatkaa kermavaahto astiassa b
3) Liota liivatteet tilkassa vettä ja kuumenna sitruunamehussa
4) Yhdistä kulhot a ja b sekoittaen varovasti
5) Lisää liivateneste pienissä erissä, sekoita aina välillä
6) Pursota astioihin/lusikoi kulhoon
anna viiletä jääkaapissa 3-4 tuntia

Lähde:
Jani Komppa

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia tuorejuusto 200g13g32kcal0.7g0.4g3g0g
Maitorahka (Pirkka)16g10kcal1.9g0.6g0g0g
Kuohukerma (pirkka) (Pirkka), annos 100g25g85kcal0.7g0.7g8.7g0g
Sitruunamehu, laimentamaton3.1g0.7kcal0g0g0g0g
Sokeri 5.3g22kcal0g5.3g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Liivate 1.2g4.4kcal1.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana126g309kcal8.8g14.6g23.4g0g
Valittu annoskoko63g155kcal4.4g7.3g11.7g0g
Annoskoko puolitettuna32g77kcal2.2g3.7g5.9g0g
Arvot/100g100g246kcal7g11.6g18.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=345091