Vehnätön kauralastu (makeampi)

2dl kaurahiutaleita
50g rasvaa
1rkl kaurajauhoja
1tl leivinjauhetta
1dl sokeria
1 muna

Sekoita ainekset kulhossa.

Tee kokkareita pellille ja paista 200C uunin ylätasolla n. 5min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Tornaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutale 17g65kcal2.5g9.8g1.3g1.7g
Becel Omega 3&6 lisätty oliiviöljy, annos 10g11g35kcal0.2g0g3.8g0g
Kaurajauho Provena (Raisio), annos 100g2.2g7.6kcal0.3g1.2g0.1g0.2g
Leivinjauhe 1.1g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Sokeri 18g74kcal0g18.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu13g17kcal1.5g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana126g400kcal9.2g59.4g12.8g3.8g
Valittu annoskoko63g200kcal4.6g29.7g6.4g1.9g
Annoskoko puolitettuna32g100kcal2.3g14.9g3.2g1g
Arvot/100g100g317kcal7.3g47.1g10.1g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352241