Banaanikakku

150 g margariinia, pehmeää tai juoksevaa
3 dl sokeria
Vatkaa vaahdoksi.

Vatkaa joukkoon 2 kananmunaa.

Sekoita keskenään:
1 dl vehnäjauho
1 dl grahamjauho
2 dl mantelijauho
2 tl leivinjauhe
1 tl sooda
2 tl kanelia
Lisää kuivat aineet taikinaan.

Survo 3 banaania.

Lisää viimeiseksi.

Paista 200 asteessa 35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Moroshka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 6.2g8.9kcal0.8g0g0.6g0g
Vehnäjauho leipomoteollisuus, vastajauhettu 4g14kcal0.5g2.8g0.1g0.1g
Grahamjauho 3.1g10kcal0.3g1.9g0.1g0.3g
Mantelijauho luomu (Bioterra), annos 100g11g69kcal2.1g0.6g6.1g1.5g
Banaani, kuorittu 21g19kcal0.2g3.9g0.1g0.4g
Leivinjauhe 0.6g1kcal0g0.2g0g0g
Ruokasooda 0.3g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Voi 5.7g41kcal0.1g0g4.6g0g
Raakaruokosokeri (Risenta), annos 100g5.7g21kcal0g5.5g0g0g
Sokeri 4.8g20kcal0g4.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana126g408kcal8g39.6g23.2g4.6g
Valittu annoskoko63g204kcal4g19.8g11.6g2.3g
Annoskoko puolitettuna32g102kcal2g9.9g5.8g1.2g
Arvot/100g100g324kcal6.3g31.4g18.4g3.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=387844