Tonnikalalasagne

Kuumenna tomaattimurska, lisää joukkoon tonnikala, herkkusienet ja haluamiasi mausteita (itse käytän mustapippuria, suolaa, basilikaa ja oreganoa).

Kuumenna toisessa kattilassa maito, sulata joukkoon raastettu juusto ja lisää hieman maizenaa (1 rkl tms.).

Mausta valkopippurilla ja suolalla tai haluamillasi mausteilla.

Lado vuokaa ensin tomaattikastike, sitten pastalevyjä ja tämän jälkeen juustokastike.

Toista niin kauan, että kaikki on käytetty.

Paista 200 asteisessa uunissa alatasolla 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulitomaattimurska (Pirkka)21g8.8kcal0.3g1.8g0g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]4.2g14kcal1.1g0g1g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 13g3.3kcal0.4g0.4g0g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras5g18kcal0.7g3.5g0.1g0.2g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)13g21kcal3.1g0.1g0.8g0g
Herkkusieni säilyke 7.9g1.3kcal0.2g0g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana126g130kcal11.6g11.6g3.8g0.8g
Valittu annoskoko63g65kcal5.8g5.8g1.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna32g33kcal2.9g2.9g1g0.2g
Arvot/100g100g104kcal9.2g9.2g3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=90647