Aurajuustogratinadi

Lisää rasva kasariin ja sen jälkeen vehnäjauho.

Kypsennä, älä anna ruskistua.

Lisää ruokakerma, vesi, keltuainen ja valkopippuri.

Anna kiehua muutama minuutti.

Tarkista suola ja muu mauste.

Kaada kastike kasvisten (750g) päälle.

Lisää päälle vielä juustoraaste.

Sitten uuniin 250C.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Hyasintti0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)1.6g10kcal0g0g1.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.1g7.1kcal0.2g1.5g0g0.1g
Maustettu ruokakerma aura (Valio), annos 250g26g29kcal0.6g0.8g2.6g0g
Vesi21g0kcal0g0g0g0g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 2.1g5.9kcal0.3g0g0.5g0g
Valkopippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Polar-juusto 15%10g27kcal3.2g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana126g159kcal8.6g4.8g11.6g0.4g
Valittu annoskoko63g79kcal4.3g2.4g5.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna32g40kcal2.2g1.2g2.9g0.1g
Arvot/100g100g126kcal6.8g3.8g9.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=217326