Rasvattomaan piirakkapohjaan - jauhelihatäyte

Paista jauheliha, lisää sipuli, suola ja makusi mukaan muut mausteet.

Sekoita kermaviili ja munat keskenään.

Levitä jauheliha piirakkapohjalle, päälle kermaviili-munaseos.

Lisää päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha31g52kcal6g0g3.1g0g
Sipuli (kuorittu)3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 16g10kcal0.5g0.8g0.5g0g
Kananmuna 50g(kpl)7.8g10kcal0.9g0g0.7g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%3.9g11kcal1.1g0.1g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana126g168kcal17.2g2.2g10g0.2g
Valittu annoskoko63g84kcal8.6g1.1g5g0.1g
Annoskoko puolitettuna32g42kcal4.3g0.6g2.5g0.1g
Arvot/100g100g133kcal13.6g1.7g7.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=263722