Saksanpähkinä aurajuustopasta

Keitä pasta al dente suolatussa vedessä.

Ripottele valmiin pastan sekaan oliiviöljyä.

Sulata voi. Ruskista silputtu sipuli, valkosipuli ja saksanpähkinät.

Lisää joukkoon revitty basilika.

Yhdistä aurajuusto pastan ja sipuli-pähkinäsekoituksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Siheev
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makaroni (Myllynparas), annos 80g35g123kcal4.7g23.1g1g2.1g
Voi 2.2g16kcal0g0g1.8g0g
Sipuli 4.3g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 3.1g3.4kcal0.2g0.5g0g0.1g
Basilika, tuore0.4g0.2kcal0g0g0g0g
castello blue, sinihomejuusto7.8g34kcal1.1g0g3.3g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)2.3g2kcal0g0.1g0.2g0g
Saksanpähkinä 7.8g53kcal1.1g0.3g5.1g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana126g465kcal14.4g48.4g22.8g7g
Valittu annoskoko63g233kcal7.2g24.2g11.4g3.5g
Annoskoko puolitettuna32g116kcal3.6g12.1g5.7g1.8g
Arvot/100g100g369kcal11.4g38.4g18.1g5.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=333278