Soijarouhekastike (rouhe+tomaattimurska+paprika+ruokakerma)

1. Keitä soijarouhe pakkauksen ohjene mukaan (n. 10-15min) Laita mukaan mausteita (suolaa, oreganoa yms. mitä kaapista löytyy) tai kasvisleimikuutio.

2. Silppua sipuli, kuullota se ja hienonna/purista v. sipulin kynnet joukkoon.

Siivilöi soijarouhemössö ja iske se pannulle myös.

Kuutioi paprika sekaan.

Lisää mausteita! Jauhelihamauste on mainio.

Mausta niiku maustaisit jauhelihaa.

3. Paistele mössöä vähän aikaa, ja sitten laita tomaattimurska ja kerma joukkoon.

Anna kiehua hiljalleen n. 10min.

Maistele, haistele ja iske joukkoon mitä mieleen tulee (sinappi, ketsuppi yms)

4. Tarjoa pastan tai perunan kanssa :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Riitasointu1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, tumma (Reformi), annos 100g13g34kcal7.6g0.4g0.2g2.1g
Tomaattimurska 25g7.3kcal0.1g1.3g0g0.5g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Paprika punainen 9g2.7kcal0.1g0.4g0g0.2g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)13g20kcal0.3g0.3g1.9g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana126g131kcal16.4g5.2g4.2g5.8g
Valittu annoskoko63g65kcal8.2g2.6g2.1g2.9g
Annoskoko puolitettuna32g33kcal4.1g1.3g1.1g1.5g
Arvot/100g100g104kcal13g4.1g3.3g4.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=129188