Jauheliharulla (karppaus.info)

Kuulota sipuli reilussa oliiviöljyssä.

Laita jauheliha astiaan ja mausteita oman maun mukaan( esim.

pippuria 2rkl, suolaa 1tl, yleismauste 2rkl).

laita joukonjatkoksi kananmunat, creme bonjour ja lopuksi sipulit(viilentyneinä).

Sekoita hyvin.

Laita taikina leivinpaperille ja levitä tasaiseksi.

Taikinalevyn päälle höylää kermajuustoa tasainen yhden siivun kerros.

Lopuksi kääri taikina rullalle.

Viimeiseksi "kääretorttu" uuniin 225astetta ja 45minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Makes
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 5g19kcal1.1g0g1.6g0g
Pekoni, Euroshopper3g8.4kcal0.5g0g0.7g0g
Jauheliha, sika-nauta 38g83kcal6.6g0g6.4g0g
Kananmuna kuoreton 5.2g7.4kcal0.6g0g0.5g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 6.3g24kcal0.1g0.1g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana127g288kcal18g0.8g23.6g0.2g
Valittu annoskoko63g144kcal9g0.4g11.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna32g72kcal4.5g0.2g5.9g0.1g
Arvot/100g100g227kcal14.2g0.6g18.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201809