Rahkapiirakka (karppaus.info)

Pohja:
100 g voi
2 munaa
1/3 dl hedelmäsokeria/hermesetas
1,5 dl soijajauhoa
0,5 dl mantelijauhe
1 tl psyllium / leivinjauhetta
(vanilijauute maun mukaan)

täyte:
1 purkki maitorahkaa
marjoja
makeutusainetta oman maun mukaan

vatkaa vaahdoksi muna ja sokeri, (jos käytät nestettä, vaahtoa ei tule, mutta se ei haittaa) sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää munaseokseen, lopuksi rasva ja paista uunissa 200 asteessa noin 10-15 minuuttia

lisää täyte ja paista noin 20 minuuttia että rahka on kiinteää.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 675 grammaa

Goldy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 9g68kcal0.1g0g7.6g0g
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Hermesetas -neste0.9g0kcal0g0g0g0g
Soijajauho vähärasvainen 14g55kcal6.4g4g1g2g
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g4.7g27kcal1g0.9g2.4g0g
Maitorahka, Valio, 0,323g15kcal2.6g1g0.1g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g0.5g0kcal0g0g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana127g360kcal22.8g11.8g24.4g4.8g
Valittu annoskoko63g180kcal11.4g5.9g12.2g2.4g
Annoskoko puolitettuna32g90kcal5.7g3g6.1g1.2g
Arvot/100g100g284kcal18g9.3g19.3g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=257667