Tonnikalasalaatti

Revi salaatti, pilko sipuli, tomaatti ja kurkku vadille.

Sekoita ainekset keskenään.

Kaada päälle tonnikala öljyineen, Mozxarella viipaloituna ja kanamuna puolikkaana.

Tarjoa leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salaatti, jäävuori tuore7g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kirsikkatomaatti, 50g7.5g1.5kcal0g0.3g0g0g
Kurkku 5.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 5.2g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)11g19kcal2.5g0g0.9g0g
Kananmuna, keitetty 16g22kcal1.9g0g1.6g0g
Mozzarella, pala (Xtra), annos 125g12g29kcal2.1g0.2g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana127g150kcal13.4g1.8g9.4g0.4g
Valittu annoskoko63g75kcal6.7g0.9g4.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna32g38kcal3.4g0.5g2.4g0.1g
Arvot/100g100g119kcal10.6g1.4g7.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271804